NBA
Esports Bàsquet 01/05/2012

Indiana Pacers, el candidat invisible al títol

La majoria d'aficionats de la NBA són incapaços de recordar el nom d'un parell de jugadors de l'equip que entrena Frank Vogel, que aquesta matinada s'ha imposat als Orlando Magic (93-78)

àlex Gozalbo
1 min
Frank Vogel, durant un temps mort dels Pacers

BarcelonaLa majoria d'aficionats de la NBA són incapaços de recordar el nom d'un parell de jugadors dels Indiana Pacers i, en canvi, tan sols quatre equips van completar la temporada regular amb un millor registre. El grup que entrena Frank Vogel, que aquesta matinada s'ha imposat als Orlando Magic (93-78) en el segon partit de l'eliminatòria, és el candidat invisible en la lluita pel títol.

El cinc inicial dels Indiana Pacers, que aspiren a superar la primera ronda dels 'play-off' pel títol per primera vegada des de l'any 2005, està format per George Hill, Paul George, Danny Granger, David West i Roy Hibbert.

West, un aler pivot arribat aquest estiu dels New Orleans Hornets, és el jugador franquícia d'un equip que ha oblidat la dependència que durant 18 anys va tenir de Reggie Miller. La clau és que vuit jugadors han anotat 9 o més punts de mitjana durant la temporada regular. A més, el seu joc és una delícia tàctica.

Aquesta és la segona temporada com a primer entrenador de Frank Vogel, que abans havia estat 'scout' dels Lakers i els Wizards i ajudant dels Sixers, els Celtics i els Pacers.

Resultats

Miami Heat, 104 - New York Knicks, 94 (2-0)

Indiana Pacers, 93 - Orlando Magic, 78 (1-1)

Oklahoma City Thunder, 102 - Dallas Mavericks, 99 (2-0)

stats