Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/06/2012

El Barça Regal iguala l'eliminatòria i el Palau decidirà el campió (75-81)

Els de Xavi Pascual es refan després de la contundent derrota de dilluns contra el Madrid i dissabte jugaran al Palau Blaugrana el partit decisiu (19 hores, La 1)

Xavi Pascual, a Madrid

MadridEl Barça Regal ha aconseguit un triomf al Palacio de los Deportes de Madrid contra el conjunt blanc (75-81) i que li permet forçar el cinquè i definitiu partit de la final de la Lliga Endesa (dissabte, 19 hores).

Després de perdre de manera contundent en el tercer partit, els homes de Xavi Pascual s'han refet i han aconseguit superar el Madrid i igualar l'eliminatòria, que ara torna cap a Barcelona.

Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal, ha sorprès d'inici, plantejant una defensa en zona que ha alentit el ritme del partit. Això li ha permès a l'equip blaugrana aconseguir rendes de fins a 7 punts abans del descans (34-39), on C. J. Wallace ha arribat amb 14 punts.

Després del descans Joan Carles Navarro ha sumat el seu talent a l'atac del Barça Regal. La renda visitant ha crescut fins als 9 punts a 15 minuts del final, quan Pete Mickeal ha anotat un triple des d'una de les cantonades.

A falta de sis minuts, el Barça marxava de deu en el marcador (58-68), la màxima diferència de tot el partit a favor dels blaugranes, després que Navarro anotés una cistella. Però a mida que el partit arribava al final, la renda visitant va anar creixent i a falta de quarte minuts i mig, Pete Mickeal anotava una cistella que posava al Barça Regal 13 amunt en el marcador.

Tot i que al final el Reial Madrid va retallar distàncies, els blaugranes van aprofitar la renda per endur-se el triomf.