Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/06/2012

El Reial Madrid apallissa el Barça Regal (85-59) i es posa 2-1 a la final de la Lliga Endesa

A diferència dels dos primers partits, Xavi Pascual ha situat Joan Carles Navarro com a titular. Però els blaugranes s'han encallat en atac i han sigut molt vulnerables en defensa

Ara
1 min
Pete Mickeal, del Regal Barça, i Kyle Singler, del Reial Madrid

BarcelonaEl tercer partit de la final de la Lliga Endesa se l'ha endut amb claredat el Reial Madrid al Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid davant 13.500 espectadors. L'equip de Pablo Laso ha esclafat el Barça Regal (85-59), dispers i erràtic.

L'equip blanc, que ha acabat amb tots els seus jugadors amb punts, ha jugat més intens que els blaugranes i ha sigut superior en tots els aspectes del joc, sobretot en el segon i tercer quart en què el Barça Regal només ha anotat 18 punts. Dominador sota cistella, els de Pablo Laso han caçat tots els rebots, tant en atac com en defensa, i han marxat al descans amb 14 punts d'avantatge (46-32).

Al tercer quart s'han ampliat les diferències, esborrant qualsevol opció de remuntada blaugrana. Durant l'últim quart, de fet, els madridistes han arribat a estar 31 punts per sobre (76-45), tot i que el Barça Regal ha pogut maquillar una mica el marcador final. Els de Xavi Pascual han tingut molts problemes per anotar, massa dependent de la inspiració de Joan Carles Navarro, mig coix. A diferència dels dos primers partits anteriors, el tècnic ha situat l'escorta com a titular. Una altra de les novetats de l'entrenador del Barça Regal ha estat la presència de Víctor Sada d'inici.

stats