Esports Bàsquet 25/02/2012

L'All-Star de la NBA projecta a nivell global la imatge d'un Ricky Rubio espectacular

El base català ha sumat 12 punts (dos triples), 7 assistències i 4 rebots en un Rising Stars Challenge (146-133) jugat sense cap defensa ni rigor competitiu

àlex Gozalbo
1 min
John Wall i Ricky Rubio

BarcelonaEntre Shaquille O'Neal i Ricky Rubio hi ha més de 20 anys i gairebé 70 quilos de diferència, però l'expivot (avui entrenador) i el base s'han entès a la perfecció en el partit per a jugadors joves que ha obert l'All-Star de la NBA. El jugador català ha sumat 12 punts (dos triples), 7 assistències i 3 rebots en 21:24 minuts d'un Rising Stars Challenge (146-133) que s'ha convertit en una successió aïllada d'accions espectaculars.

Conscient de l'estima que s'ha guanyat entre els aficionats, la NBA ha aprofitat l'All-Star d'Orlando per promocionar, encara més, la figura d'un Ricky Rubio al qual ha entrevistat just abans de l'inici del partit d'exhibició amb Jeremy Lin, la gran sensació de les darreres setmanes.

En un partit jugat a l'Amway Center d'Orlando (17.125 espectadors) sense cap defensa ni rigor competitiu, el base català ha intentat arriscar amb triples, passades per sota les cames dels rivals i malabarismes diversos amb la pilota. Pocs jugadors han contribuït més que ell a la diversió.

"El cap de setmana està sent increïble i estic tenint l'oportunitat de compartir protagonisme amb jugadors que fa un parell d'anys tan sols veia a la PlayStation", ha dit Ricky Rubio.

El millor jugador del partit (MVP) ha estat Kyrie Irving, que ha acabat amb 34 punts (8/8 en triples), 9 assistències i 3 rebots en 27:03 minuts de joc.

stats