Esports Bàsquet 15/06/2012

Els Miami Heat empaten la final de la NBA (96-100)

Els Oklahoma City Thunder no han estat lluny de remuntar una diferència negativa de 17 punts

LeBron James i Thabo Sefolosha, durant el segon partit

BarcelonaEls Miami Heat s'han imposat als Oklahoma City Thunder (96-100) i han empatat la final de la NBA (1-1) en un partit en què han sabut mantenir la concentració durant els 48 minuts. LeBron James (32 punts), Dwyane Wade (24 punts), Shane Battier (17 punts amb 5 triples) i Chris Bosh (16 punts i 15 rebots) han tingut una bona actuació.

Els Oklahoma City Thunder han començat sense encert, anotant tan sols dos punts en els primers set minuts. En molt poc temps els Miami Heat, que han situat Chris Bosh en el cinc inicial i han fet alguns canvis defensius, han aconseguit una renda de 16 punts (2-18).

L'entrada de James Harden, que ha anotat 17 punts en els primers dos quarts, ha donat vida als Thunder, que sense poder córrer al contraatac i amb Kevin Durant frenat per la defensa de LeBron James han patit per arribar al descans amb una renda negativa de tan sols 12 punts (43-55) quan la màxima diferència havia estat de 17 punts.

Els Miami Heat han sabut mantenir i augmentar la renda després del descans, quan Shane Battier ha seguit anotant des de la línia de tres punts i Kevin Durant ha comés la quarta falta personal.

Els Oklahoma City Thunder han remuntat gràcies a la seva defensa i han arribat a situar-se a dos punts del rival, però els Miami Heat han sabut jugar les últimes possessions per assegurar-se la victòria i empatar la sèrie. Kevin Durant, que ha acabat amb 32 punts, ha fallat un tir clau que hagués forçat la pròrroga i en què el seu equip ha demanat falta personal.

El tercer partit de la final es jugara a Miami en la matinada de diumenge a dilluns (2 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes).