Lliga Endesa
Esports Bàsquet 30/05/2012

El Barça Regal aparca els dubtes a València (64-80)

L'equip blaugrana ha salvat una situació incòmoda, ha guanyat el tercer partit de les semifinals de la Lliga Endesa i ara disposarà de dues oportunitats per classificar-se per disputar la final

Vitor Faverani supera Boniface Ndong

BarcelonaEl campió de la Lliga Endesa, el Barça Regal, ha reaccionat a València, on s'ha imposat en el tercer partit de les semifinals (64-80). L'equip blaugrana ha salvat una situació incòmoda i ara disposarà de dues oportunitats per classificar-se per sisena vegada consecutiva per disputar la final de la competició.

Aquest València Basket, més encara sense Stefan Markovic, no és un rival, és un mirall que es limita a reflectir el millor i el pitjor del Barça Regal, les seves virtuts i, com diumenge al Palau Blaugrana, els seus defectes.

El partit de València ha començat amb un guió diferent dels dos primers de Barcelona, ja que l'equip blaugrana ha acabat el primer quart per darrere en el marcador, una novetat. L'equip de Xavi Pascual ha reaccionat al segon període, quan perdia per cinc punts de diferència, i ha tancat el quart amb un parcial de 5-20. La presència de Joan Carles Navarro en pista i la recuperació de les normes defensives habituals han impulsat el Barça Regal, que ha arribat a la treva del descans amb una renda positiva de deu punts.

El Barça Regal ha sabut gestionar la renda en els últims dos quarts contra un València Basket que mai s'ha rendit, però que mai s'ha vist amb forces per remuntar el partit.