Eurolliga
Esports Bàsquet 09/02/2012

Navarro lidera la victòria del Barça Regal a Kaunas (58-67)

El Bennet Cantú ha perdut a la pista del Maccabi Electra Tel Aviv (75-60) i, per tant, l'equip blaugrana haurà d'esperar per assegurar-se una plaça als quarts de final de l'Eurolliga

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro, a Kaunas

BarcelonaGairebé cinc mesos després (144 dies) de guanyar la medalla d'or a l'Eurobàsquet de Lituània, Joan Carles Navarro ha tornat aquest dijous al Zalgirio Arena, on ha tornat a completar un gran partit per ajudar el seu equip, el Barça Regal, a guanyar un partit a Kaunas (58-67) que no era gens senzill. L'escorta ha sumat 18 punts.

L'equip blaugrana s'ha vist obligat a remuntar nou punts contra un Zalgiris Kaunas que, tal com preveia Xavi Pascual, ha millorat força les seves prestacions respecte al partit de la setmana passada, i ha obligat el Barça Regal a oferir la seva millor versió des de la línia de tres punts (11 triples).

Tot i la baixa de Sonny Weems, que vol abandonar el club per jugar a la NBA, el Zalgiris Kaunas ha competit a molt bon nivell, exhibint una bona varietat de defenses.

El Bennet Cantú ha perdut a la pista del Maccabi Electra Tel Aviv (75-60) i, per tant, el Barça Regal haurà d'esperar per assegurar-se una plaça als quarts de final de l'Eurolliga.

stats