Copa de la Reina
Esports Bàsquet 10/03/2012

El Girona FC competeix, però no pot amb el Perfumerías Avenida a la Copa de la Reina (71-67)

L'equip que entrena Anna Caula no pot donar la sorpresa a les semifinals i perd a Arganda del Rey contra el vigent campió de l'Eurolliga

Anna Carbó i Isa Sánchez

Arganda del ReyUn Girona FC que ha competit a bon nivell no ha pogut donar la sorpresa a les semifinals de la Copa de la Reina i ha perdut a Arganda del Rey contra el Perfumerías Avenida (71-67), vigent campió de l'Eurolliga. Tot i la derrota, l'equip que entrena Anna Caula ha exhibit moltes de les virtuts que està mostrant en aquesta temporada història.

Gràcies a una defensa zonal, el Girona FC ha pogut aturar el primer esforç del Perfumerías Avenida per trencar el partit (19-12), però no el segon (41-27) i ha arribat al descans amb un desavantatge de 14 punts (44-30). Després d'un primer quart sensacional, un parcial en contra de 24-5 en els següents 12 minuts i mig ha condemnat l'equip català, que debutava en una edició de la Copa de la Reina.

Tot i arribar a perdre per 20 punts de diferència, el Girona FC s'ha seguit esforçant fins al final per intentar remuntar un partit que el Perfumerías Avenida ja no ha deixat escapar.

La final de la Copa de la Reina la jugaran aquest diumenge (11 hores, Teledeporte i Canal 9 Dos) el Ciudad Ros Casares, que s'ha desfet del Rivas Ecópolis (61-51), i el Perfumerías Avenida.