ACB
Esports Bàsquet 27/12/2010

El DKV Joventut de Badalona augmenta el seu deute brut fins als 15 milions d'euros

La Junta General d'Accionistes, a la qual han assistit 15 persones, ha aprovat el balanç del passat exercici, que es va tancar amb un dèficit de 3,2 milions

Redacció
1 min
Pavelló Olímpic de Badalona.

BadalonaEl DKV Joventut de Badalona ha augmentat el seu deute brut fins als 15 milions d'euros. La Junta General d'Accionistes, a la qual han assistit 15 persones, ha aprovat el balanç del passat exercici, que es va tancar amb un dèficit de 3,2 milions.

És la primera vegada en els deu anys de Jordi Villacampa com a president del Consell d'Administració que el balanç pressupostari és negatiu.

El descens d'ingressos per patrocini i publicitat i la no execució d'un contracte per construir un col·legi a una masia del barri del Canyet de Badalona, en no rebre els corresponents permisos administratius, han estat els principals motius, segons ha explicat el president del club.

El vicepresident econòmic del club, Máxim Peregrina, ha matisat que el deute net (el que s'obté si es resten els diners que se li deuen al club) és de 9,8 milions d'euros i ha qualificat de "dramàtic" l'exercici que va finalitzar el passat 30 de juny i que ha provocat que el club es quedi sense fons propis.

Així mateix, un benefici atípic d'un milió d'euros rebut pel club per la concessió administrativa del Palau Olímpic ha reduït oficialment el dèficit de gestió de l'exercici de 4,2 milions a una "pèrdua real a nivell jurídic" de 3,2 milions.

Els accionistes han aprovat un pressupost per a la temporada que ve de 6,4 milions d'euros -el de la passada temporada va ser de 9,7 milions- en el qual es preveuen uns ingressos extraordinaris de 2 milions d'euros a partir d'una possible venda dels diferents actius que posseeix el club.

stats