ACB
Esports Bàsquet 12/01/2011

El DKV Joventut cau a la pista del Caja Laboral (98-78) i perd Henk Norel

El conjunt de Pepu Hernández haurà de certificar la seva classificació per a la Copa del Rei aquest diumenge, quan rebrà el CAI Saragossa al Palau Olímpic

Redacció
2 min
Carl English.

VitòriaEl DKV Joventut ha caigut a la pista del Caja Laboral (98-78) i haurà de certificar la seva classificació per a la Copa del Rei aquest diumenge, quan rebrà el CAI Saragossa al Palau Olímpic.

El DKV ho ha intentat però els vitorians han estat millors amb homes destacats com Teletovic i Oleson. Hosley ha estat el més destacat del seu equip amb cinc triples i 22 punts.

La primera part ha tingut sabor vitorià, encara que el primer quart ha estat molt igualat (20-18). Els jugadors del DKV han sortit donant la cara i un triple d'English els posava per davant en el minut cinc (9-11). Quatre triples pel Caja Laboral i un de Pere Tomàs per a la Penya que no ha comès cap falta en el primer quart, l'avantatge ha estat vitoriana 20-18. En el segon els d'Ivanovic han sortit amb un parcial de 12 a 0 per anar-se'n al marcador (29-18). Hosley anotava pel DKV i el Caja que arribava a tenir un màxim avantatge de 13 punts. Pepu ordenava defenses alternatives, utilitzant la zona amb les variants de dos-tres i tres-dos. Al descans el marcador era favorable a l'equip local per 47 a 35. Vuit pilotes perdudes els vitorians per dotze els de Badalona. Hosley el més encertat amb vuit punts.

A la segona part l'anotació ha estat de 51 a 43. Al minut quatre del tercer quart es produïa la lesió de Norel en lluitar per una pilota en cistella d'atac al pivot Barac. El pivot holandès sortia de la pista i era portat a l'hospital. A partir d'aquí els locals han estat encertats i han aconseguit un dur parcial de 21 a 6 per agafar la màxima renda avui, 27 punts (68-41). El DKV ha donat la cara i al final del quart el resultat era de 76 a 54. Hosley, English més el jove Llovet eren la cara positiva del DKV que no donava el seu braç a torçar plantant cara a l'últim quart (22 a 24), al final dur revés i resultat advers de 98 a 78.

Teletovic ha destacat amb cinc triples i 23 punts, Oleson 17 i San Emeterio 13. pel DKV bon partit de Quinton Hosley que ha arribat fins als 22 punts amb cinc triples anotats. Carl English ha sumat 18, amb tres de tres en triples i una valoració de 25. McDonald 16 punts, Pere Tomàs ha capturat 9 rebots i Nacho Llovet que en els 8 minuts jugats ha anotat sis punts.

El jugador del DKV Joventut Henk Norel ha abandonat la pista de joc en llitera amb una lesió al genoll esquerre quan el partit disputava el minut 24 i el marcador estava 60-39. El jugador s'ha lesionat tot sol en intentar realitzar un gir després d'un atac del seu equip i s'ha ensorrat sobre la pista.Les assistències mèdiques han accedit de manera immediata a la pista on han immobilitzat el genoll del pivot holandès, li han col·locat un collaret i ha abandona el recinte de joc en direcció a un hospital de Vitòria. El partit ha estat interromput durant prop de cinc minuts i Henk Norel ha estat retirat en llitera sent acomiadat per una forta ovació dels 8.900 espectadors presents en el Buesa Arena.

stats