ACB
Esports Bàsquet 23/01/2011

El DKV Joventut rep el Cajasol a l'Olímpic amb la baixa de Carl English

Les lesions són una creu pels homes de Pepu, que es queda sense el seu millor home fins a final de temporada. Davant el Cajasol (18h) tampoc podrà comptar amb Norel i Flis

Redacció
1 min
Mc Donald intenta la cistella

BarcelonaEl tècnic, Pepu Hernández, podrà disposar d'un Jordi Trias que ja va reaparèixer davant el CAI Saragossa després de patir un esquinç al turmell dret, i haurà de fer mans i mànigues amb els jugadors del planter per completar la convocatòria.

Els verdinegres, classificats en la passada jornada per la Copa del Rei, reben el Cajasol en clara línia ascendent després de fer-se forts a la seva pista en els últims tres partits gràcies a l'òptim moment de forma de Quinton Hosley i Will McDonald.

L'aportació defensiva de jugadors com McDonald, Trias o Quinton Hosley-que es retrobarà amb el tècnic que el va acomiadar del Reial Madrid-serà fonamental, ja que els andalusos són líders del campionat en rebots ofensius.

Els verd-i-negres hauran d'intentar marcar el ritme del joc perquè aquest sigui ràpid, si no volen caure en el parany dels de Joan Plaza que es mouen millor en guarismes per sota dels 75 punts.

Els sevillans arriben a Badalona en un mal moment després de sumar la passada jornada davant el Bizkaia Bilbao (91-77) la seva quarta derrota consecutiva i intentaran aconseguir un triomf que faci canviar el seu rumb davant el qual es preveu rival directe per ser a la fase final

stats