ACB
Esports Bàsquet 20/03/2011

El DKV Joventut suma un triomf bàsic a la pista del Lagun Aro GBC (74-76)

L'aler Quinton Hosley (17 punts) ha estat el màxim encistellador de la Penya, que ha sumat la seva 13a victòria a una pista difícil com la de Sant Sebastià

Rusell Robinson.

Sant Sebastià p { margin-bottom: 0.21cm; } El DKV Joventut ha guanyat a la pista del Lagun Aro GBC (74-76) un partit que no s'ha resolt fins als darrers instants. Quinton Hosley (17 punts) ha estat el màxim encistellador de la Penya, que ha sumat la seva 13a victòria.

La Penya ha començat bé (0-5), però aviat s'ha vist per sota en el marcador (10-5). El conjunt que entrena Pepu Hernández ha anat gairebé sempre pel darrere, tot i que la renda local ha estat curta tant al final del primer quart (19-16) com al descans (34-32).

El Lagun Aro GBC ha tractat d'aprofitar el mal balanç defensiu del DKV Joventut durant el tercer quart. De fet, ha agafat algun avantatge, però no excessiu. Al final del tercer període, 54-52.

Tres triples consecutius, dos de David Jelinek i un de Quinton Hosley, han posat per davant el DKV Joventut (70-72) a 90 segons del final. Amb 74-75 i 9,6 segons per finalitzar el partit, Javi Salgado ha relliscat i ha perdut la possessió de la pilota. Al final, 74-76.