ACB
Esports Bàsquet 29/12/2010

El DKV Joventut tanca l'any jugant a Las Palmas

L'única baixa serà la de Quinton Hosley, que no va poder volar des de Nova York per culpa de la climatologia. Viatgen Nacho Llovet i Albert Homs

Redacció
2 min
Will McDonald.

BadalonaEl DKV Joventut tanca l'any 2010 amb la visita a Las Palmas de Gran Canària, on s'enfrontarà aquest vespre (21.30 hores, horari peninsular) al Gran Canària 2014.

L'única baixa serà la del jugador Quinton Hosley, que no va poder volar des de Nova York per culpa de la climatologia. Pepu Hernández ha fet viatjar tant Nacho Llovet com Albert Homs.

Transcorregudes dotze jornades de la lliga regular només hi ha dos jugadors en la competició que hagin estat capaços d'anotar un mínim de 10 punts en cadascun dels seus dotze primers compromisos. Els dos únics jugadors són Jaycee Carroll i Will McDonald, dos jugadors que estan situats entre els set millors anotadors de l'ACB, i que avui es veuran les cares.

Will McDonald, que qualifica el partit com el més important de la temporada per a ell, té moltes ganes de jugar contra Pedro Martínez, a qui culpa de la seva marxa del Gran Canària 2014.

Gran Canària 2014 i DKV Joventut s'han enfrontat en 42 partits de Lliga ACB, amb un balanç de 29-13 favorable a la Penya.

Pere Tomàs sap de la dificultat que representa guanyar a la pista del Gran Canària 2014: “Hem tornat després de l'aturada nadalenca amb les piles carregades després d'haver desconnectat uns dies i pogut estar amb la família, ara tot ja ha passat, hem tornat als entrenaments i hem d'estar concentrats per al partit davant el Gran Canària”.

Segons Tomàs, “el Gran Canària és un equip molt compacte, alguns jugadors porten temps jugant junts i es coneixen bé. A la seva pista creen un ambient que els és propici, jugar allà sempre és complicat, i els seus jugadors es creixen més, sobretot Carroll i Savané, que són els que lideren el joc d'ells”.

stats