ACB
Esports Bàsquet 05/05/2011

El DKV es queda a les portes de sumar el triomf contra el Caja Laboral (80-83)

La bona actuació de David Jelinek, Pere Tomàs i Will McDonald no ha estat suficient per doblegar un Caja Laboral que ha tingut en Teletovic el seu home clau

Redacció
2 min
Dragicevic intenta la cistella rodejat de jugadors del DKV Joventut

BarcelonaEl DKV Joventut s'ha quedat una altra vegada a les portes de la victòria davant un Caja Laboral que ha remuntat deu punts en un últim període molt bo dels de Dusko Ivanovic per emportar-se el triomf (80-83) gràcies a l'encert de Teletovic i Huertas.

Tot i sumar la seva sisena derrota seguida, els verd-i-negres han fet un molt bon partit arribant a dominar de 12 punts en el tercer quart (52-40, min. 22). Han tingut opcions de triomf fins a l'últim sospir, però al final s'ha imposat la major experiència vitoriana.

El bon inici de San Emeterio i Oleson ha permès el Caja Laboral dominar d'inici (7-11, min. 4). Els locals han respòs amb una zona 3-2 que ha incomodat al quadre vitorià que a poc a poc ha anat cedint terreny davant l'encert de Pere Tomàs i Franch (21-22).

El DKV Joventut ha passat a dominar el partit de forma clara en el segon quart en què ha arribat a tenir una màxima diferència de 10 punts (43-33, min. 18), avantatge que ha mantingut al descans (48-38) gràcies a l'encert de Jelinek i Hosley.

El Caja Laboral ha despertat en defensa després que el DKV Joventut es posés dotze amunt (52-40, min. 22). Teletovic ha acostat als seus amb un triple (58-52, min. 29) però Pere Tomàs ha tornar els 10 punts de diferència al final del quart (63-53).

En l'últim període Stanko Barac ha fet valer els seus 217 centímetres en defensa i amb el seu cinc titular en pista el Caja Laboral ha començat a remuntar fins posar-se per davant amb una cistella de San Emeterio a poc més d'un minut del final (75-76).

McDonald ha oposat resistència anotant davant Barac però un triple de Teletovic a 33 segons del final (77-79) ha posat el partit en mans basques.

Un tir lliure fallat per Jelinek per empatar el partit a 10 segons del final i el posterior encert de Marcelinho Huertas des d'aquesta mateixa posició després de rebre falta han donat el triomf als de Dusko Ivanovic.

stats