ACB
Esports Bàsquet 27/03/2011

El DKV Joventut vol una victòria per aferrar-se al somni del 'play off' contra l'Alacant

El Joventut vol seguir sumant davant un rival que s'està jugant la permanència a la Lliga ACB la propera temporada (18:45h, Teledeporte)

Redacció / Agències
1 min
Sergio Sánchez i Russell Robinson.

BarcelonaEl conjunt verd-i-negre ha guanyat dos dels tres últims partits que ha jugat, pel que demà intentarà mantenir el bon nivell exhibit davant el Lagun Aro GBC i el Blancos de Rueda.

Pepu Hernández, tècnic de la 'Penya' recupera per a aquest partit a l'ala-pivot Dimitri Flis, que es va perdre l'últim partit per una lesió en el deltòides de la seva espatlla dreta. Els verd-i-negres han canviat la seva dinàmica en els últims partits una vegada superades les baixes de Carl English i Henk Norel i ara mateix és un equip capaç de competir fins al final amb conjunt de nivell similar al seu.

L'equip de Badalona afronta el partit amb la confiança alta després d'apuntar-se la victòria a la pista del Lagun Aro (74-76), en un final ajustat i que es va decidir amb una cistella d'un de Will McDonald. Els alacantins arriben a Badalona, on no han guanyat mai, després de sumar cinc derrotes consecutives encara que els verd-i-negres recorden que aquests han guanyat en la seva pista al Reial Madrid i a l'Unicaja o al Gran Canària a Las Palmas.

A la primera volta, el DKV Joventut va guanyar el Meridiano Alacant per 71-75, en un partit marcat pel domini del rebot dels verd-i-negres amb 16 captures més que el seu rival

stats