ACB
Esports Bàsquet 02/01/2011

El DKV Joventut necessita guanyar l'Unicaja per poder aspirar a la Copa del Rei

Si la Penya vol seguir optant al somni d'anar a la Copa del Rei té com a obligació guanyar tots els partits que disputi a Badalona. Josep Franch, dubte per un esquinç

David Jover
1 min
La Penya perd a casa amb el Granada

BarcelonaEl 5 de desembre, davant el Lagun Aro, el DKV Joventut va aconseguir la seva darrera victòria a la Lliga ACB. Aleshores els homes de Pepu Hernández eren quarts a la classificació amb 7 victòries i tres derrotes i el somni de disputar la Copa del Rei, que la juguen els vuit primers classificats després de la jornada disset, era real.

Ara, gairebé un mes després tot ha canviat. La derrota a casa davant el Granada (67-74), combinada amb dues desfetes a domicili davant el Regal Barça i el Gran Canària 2014 han deixat la situació en molt difícil. A dia d'avui hi ha vuit equips empatats a victòries. Bizkaia Bilbao Basket, Power Electronics València, Blancos de Rueda Valladolid, Cajasol, Gran Canària 2014, Lagun Aro, DKV Joventut i Unicaja tenen el mateix balanç, 7-6.

Aquesta situació fa que els quatre partits que li queden per disputar als Badalonins, tres d'ells a casa davant Unicaja, Fuenlabrada i CAI Saragossa siguin a vida o mort. Si guanyen aquests tres, entraran a la Copa. Si fallen en un, possiblement es quedaran fora.

Així doncs, contra l'Unicaja d'Aíto (Teledeporte, 18h), tindran la primera oportunitat de lluitar per una plaça davant d'un rival directe. Josep Franch serà dubte fins a darrera hora per culpa d'un esquinç al turmell esquerre que es va fer en el primer quart del partit davant el Gran Canària (89-81)

stats