ACB
Esports Bàsquet 30/01/2011

Un DKV Joventut amb moltes baixes visita un Menorca molt necessitat

A les absències ja conegudes de Henk Norel i Carl English s'hi ha unit la del base Josep Franch, que arrossega un estirament a l'engonal i no s'ha pogut recuperar

David Jover
1 min
Josep Franch, durant el partit contra el Cajasol.

BarcelonaLes lesions estan a l'ordre del dia en el DKV Joventut. En el que portem de 2011 els verd-i-negres han perdut per lesió a cinc jugadors dels deu que tenen fitxa del primer equip. Per sort, en els darrers dies Dmitri Flis s'ha pogut recuperar del seu esquinç al turmell i podrà ajudar a l'equip a Maó.

Pepu Hernández, que viatja amb set jugadors, ha decidit convocar dos jugadors de l'equip vinculat, el pivot Nacho Llovet i l'escorta Albert Ventura, a més de dos jugadors de l'equip júnior com són el base Albert Homs i l'aler-pivot Álex Suárez.

A causa de totes les lesions, la Penya va decidir incorporar a Albert Moncasi per ajudar als entrenaments. L'aler-pivot català, de 24 anys, va estar a principi de temporada jugant al Girona de Leb Or, però de forma temporal. Tot i així no ha estat inscrit per a jugar avui a Menorca.

Per tant, davant l'equip que entrena Paco Olmos (12:30h), que està situat ara mateix en places de descens amb tan sols cinc victòries en divuit partits, la Penya no ho tindrà fàcil, ja que guanyar a Menorca és molt complicat i si et presentes sense el teu millor home (English) i dos bons complements (Norel i Franch) encara ho és més. Serà un partit per veure si McDonald, Trias i Hosley agafen les regnes de l'equip i el condueixen cap a la onzè triomf de l'any.

stats