ACB
Esports Bàsquet 28/11/2010

El DKV Joventut visita un Meridiano Alacant en crisi i que estrena entrenador per canviar el rumb

Els homes de Pepu Hernández viatgen a Alacant en el moment ideal per aconseguir un nou triomf que els mantindria a la part alta de la classificació

David Jover
1 min

BarcelonaDiu la dita que amb entrenador nou la victòria és segura. Això és el que esperen des del Meridiano. Però la Penya no vol excuses i sap que un nou triomf els situaria definitivament a les portes de disputar la Copa del Rei de Madrid, que estarà molt cara. La important victòria aconseguida a Bilbao fa tot just una setmana (85-92) ha donat molta tranquil.litat al sí verd-i-negre. A més, els badalonins veuen com David Jelinek, de tan sols 20 anys, està creixent molt com a jugador i cada cop pot assumir més responsabilitats a l'atac.

Per altra banda el Meridiano Alacant ha fet un canvi de timó. Després de la seva derrota a pista d’Estudiantes (92-72) el Consell d’Administració va decidir cessar Óscar Quintana i fitxar Txus Vidorreta per canviar el rumb. Actualment són últims a la classificació, amb un balanç d’una victòria i set derrotes, i davant el DKV esperen començar a sumar tot i que no ho tindran gens fàcil.

stats