NBA
Esports Bàsquet 08/10/2012

Els Dallas Mavericks aterren a Barcelona

L'equip de la NBA s'ha entrenat aquest dilluns al Palau Blaugrana, on els entrenadors Rick Carlisle i Xavi Pascual han estat conversant durant una bona estona

àlex Gozalbo
1 min
Dirk Nowitzki, al Palau Blaugrana

BarcelonaEls Dallas Mavericks juguen aquest dimarts contra el Barça Regal al Palau Sant Jordi, on tan sols queden unes 200 entrades a la venda. L'equip de la NBA s'ha entrenat aquest dilluns al Palau Blaugrana, on els entrenadors Rick Carlisle i Xavi Pascual han estat conversant durant una bona estona.

"Serà un partit difícil. El Barça ha estat un dels millors equips d'Europa des de fa molt temps, tenen bons creadors de joc, tiradors i homes grans. Haurem d'estar molt millor del que vam estar a Berlín si volem guanyar", diu Dirk Nowitzki, que ha centrat l'atenció dels mitjans de comunicació. L'alemany es va comprometre a jugar amb l'equip blaugrana l'any 1997.

"El Barça és un equip amb nivell per jugar a la NBA. És un dels millors equips movent la pilota que he vist mai", assegura Rick Carlisle. Ni ell ni els seus entrenadors ajudants, entre els quals hi ha Darrell Armstrong (exOurense), han perdut gaire temps analitzant com juga l'equip blaugrana.

El tècnic dels Mavericks recorda que jugadors com Sarunas Jasikevicius, al qual va entrenar als Indiana Pacers, Joan Carles Navarro o Nathan Jawai han estat a la NBA. A més, opina que Joe Ingles té nivell suficient per provar l'aventura.

stats