NBA
Esports Bàsquet 20/03/2012

Els Nuggets cauen a casa amb els Mavericks i Rudy perd protagonisme (95-112)

Els Nuggets van perdre 95-112 davant els Mavericks en un partit en què Rudy Fernández només va jugar 9 minuts i la franquícia de Colorit va patir les lesions de Danillo Gallinari i Andre Miller

DenverEl poc protagonisme de Rudy (no va jugar ni un segon a la primera meitat), que estava disputant més de 23 per partit de mitjana, coincideix amb l'estrena en els Nuggets de Wilson Chandler, a qui a Denver acaben de signar per 5 anys i 37 milions. Arron Afflalo amb 24 punts va encapçalar l'atac dels Nuggets (25-21), que van tenir el suport de 13 punts de Wilson Chandler.

Els Nuggets van perdre el tercer partit en els últims cinc que han disputat. L'alemany Dirk Nowitzki va confirmar la seva condició de líder dels Mavericks i amb un 'doble doble de 33 punts i 11 rebots els va guiar a la victòria de visitants. Nowitzki, que també va repartir 6 assistències, va encapçalar una llista de sis jugadors que van tenir dobles dígits i van permetre als Mavericks (27-20) aconseguir el quart triomf consecutiu.

Brandán Wright es va convertir en el sisè jugador dels Mavericks en aportar 15 punts i 6 rebots-tots defensius-, mentre que Vince Carter i el francès Rodrigue Beaubois van anotar 14 punts cadascun. El veterà Jason Kidd es va encarregar de dirigir el joc dels Mavericks en repartir 10 assistències i anotar 7punts.

La victòria va tenir doble valor per als Mavericks, que van aconseguir guanyar la sèrie entre els dos equips i en el cas que es doni empat en la classificació per a la fase final, els actuals campions de lliga tindran l'avantatge. Els Mavericks, que van dominar el partit des de l'inici, segueixen tercers en la Divisió Sud-oest i sisens a la Conferència Oest, on els Nuggets ocupen el setè lloc.