ACB
Esports Bàsquet 14/03/2011

Darryl Middleton fitxa pel Power Electronics València als 44 anys

El veterà pivot de 44 anys, que estava jugant al Sant Josep Girona, s'incorporarà a la disciplina del conjunt valència per als propers dos mesos

àlex Gozalbo
1 min
Darryl Middleton a Fontajau contra el Lleida.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Darryl Middleton, veterà pivot de 44 anys, s'incorporarà a la disciplina del Power Electronics València per als propers dos mesos. En els pròxims dies, segons ha informat el club valencià, el jugador passarà la pertinent revisió mèdica, requisit imprescindible per a concretar la seva arribada al conjunt valencià.

Middleton ja va coincidir amb Svetislav Pesic en la seva etapa a Girona (2006-07). Actualment el pivot jugava al Sant Josep de Girona, equip on fins fa poc també hi havia David Navarro.

p { margin-bottom: 0.21cm; } La mitjana de Darrell Middleton al Sant Josep de Girona, vuitè classificat de l'Addeco Or, era de 8,3 punts i 4,5 rebots en 24,5 minuts de joc.

El jugador, que arribarà als 45 anys el proper 21 de juliol, i el president del Sant Josep de Girona, Francesc Ferroni, oferiran una roda de premsa aquest dimarts (13 hores) a Fontajau.

La temporada passada es va donar un cas similar, quan Elena Tornikidou va competir amb el Rivas Ecópolis la recta final de la Lliga Femenina. La jugadora, que s'havia retirat, va tornar a l'activitat amb 44 anys.

stats