ADECCO OR
Esports Bàsquet 18/08/2012

Darryl Middleton, de 46 anys, fitxa pel Lucentum i seguirà al màxim nivell

El veterà pivot americà, que fins ara jugava al Sant Josep Girona, lluitarà amb l'equip alacantí per tornar a la Lliga Endesa, categoria que va perdre aquesta temporada per problemes econòmics

D.r. Jover
1 min
Darryl Middleton a Fontajau contra el Lleida.

BarcelonaDarryl Middleton torna a escena. I al màxim nivell. El pivot de Queens (Nova York), de 46 anys, seguirà a l'Adecco Or, la segona divisió del bàsquet espanyol, de la mà del Lucentum Alcant, equip que aspira a tornar a la Lliga Endesa aquesta mateixa temporada.

Middleton, que la passada temporada a Girona va obtenir uns registres d'11,5 punts i 5,3 rebots en 27 minuts, no nota l'edat i ha signat per un dels equips importants del bàsquet espanyol. A Alacant es retrobarà amb el llagosterenc Albert Sàbat, que serà el base titular de l'equip que entrenarà Txema Berrocal, exentrenador del Barça Regal amb Xavi Pascual.

El pivot de 2,02, que fa 24 anys que es professional, deixa de forma forçada el club de la seva vida, el Girona, que per culpa d'una mala gestió econòmica i la falta de patrocinadors ha hagut de renunciar a la plaça de l'Adecco Or i jugarà la Lliga EBA.

stats