BÀSQUET
Esports Bàsquet 22/12/2011

Darryl Middleton, de 45 anys, segueix meravellant el món del bàsquet

Els seus 20 punts i 10 rebots, la majoria en els darrers minuts, enlluernen Girona i tots els espectadors aplegats aquest divendres al pavelló de Fontajau

David R. Jover
1 min

GironaPer a Middleton el temps no passa. Amb 45 anys, i jugant a la categoria de plata del bàsquet espanyol, el pivot americà va oferir una exhibició aquest divendres a Fontajau contra el Mallorca (88-83).

Els 20 punts i 10 rebots que va aconseguir en 25 minuts van ser cabdals perquè el Girona aconseguís el triomf en un partit que semblava perdut a l'inici del darrer quart. Dos triples del lituà Labuckas van iniciar la remuntada, però la solidesa de Middleton en el rebot defensiu i des de la línia de tirs lliures van capgirar el marcador.

Va acabar amb 28 punts de valoració gràcies a les vuit faltes rebudes i va tenir en Xavi Guirao i Jordi Vallmajó els millors companys de viatge, que el van nodrir de pilotes interiors.

L'exemple de Middleton, dins i fora de la pista és un cas únic. Amb 45 anys aquest novaiorquès que viu a Girona no deixa de sorprendre tothom jornada rere jornada als 45 anys. A més, el moment difícil que travessa el club pel que fa al pagament de les nòmines dóna més mèrit encara al partit fet per tot l'equip.

stats