Eurolliga
Esports Bàsquet 24/09/2012

El Barça Regal encara no ha comunicat a l'Eurolliga que no pensa construir un nou pavelló

Si no construeix un nou recinte o decideix jugar al Palau Sant Jordi, l'equip blaugrana podrà seguir competint a l'Eurolliga, però s'haurà de guanyar el dret de participar-hi cada any

àlex Gozalbo
1 min
Kirsten Haack i Jordi Bertomeu

BarcelonaEl Barça Regal encara no ha comunicat a l'Eurolliga que no pensa construir un nou pavelló. Jordi Bertomeu, director executiu de l'Eurolliga, ha reconegut aquest dilluns a Catalunya Ràdio i RAC1 que se'n va assabentar a través de l'assemblea del club blaugrana.

El club blaugrana es va comprometre a presentar durant aquest any 2012 alguna prova de la construcció del nou pavelló, exigència de l'Eurolliga per mantenir la llicència A.

Jordi Bertomeu, director executiu de l'Eurolliga, va resumir a l'ARA la situació el passat mes de juliol: "El Barça té dues possibilitats: canviar de pavelló i mantenir la llicència permanent o seguir al Palau Blaugrana i haver de guanyar-se una llicència anual. Si això passés, que espero que no passi, hi ha solucions que apareixen explicades al reglament".

Si no construeix un nou pavelló o decideix jugar al Palau Sant Jordi, el Barça Regal podrà seguir competint a l'Eurolliga, però s'haurà de guanyar el dret de participar-hi cada any. El club explicarà aquest divendres el seu nou projecte esportiu.

stats