Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/09/2012

Jordi Villacampa: "Porto 14 anys i això crema"

El president del Fiatc Joventut recorda que deixarà el club quan s'arregli la situació del concurs de creditors

àlex Gozalbo
1 min
Jordi Villacampa, a l'assemblea de l'ACB

BadalonaJordi Villacampa, president del Fiatc Joventut, està cansat i comença a pensar en el seu adéu. "Porto 14 anys i això crema. La Penya és una entitat viva i és bo que hi hagi un canvi. Semblo un expresident de futbol que va dir moltes vegades que marxaria i no marxava mai, però la meva idea és la mateixa de sempre: quan arreglem la situació del concurs de creditors, marxaré. Tècnicament hem sortit del concurs, però encara hi ha alguns temes relacionats pendents de resoldre", diu.

"La Penya no és meva. Tinc molta il·lusió, però aquest club és dels socis", explica Jordi Villacampa, que no pateix pel seu successor: "El deute està negociat i el president que entri no haurà de suportar el pes d'una motxilla especial. Els actius del club suportaran el deute". Hi ha tres tipus de creditors (els privilegiats, els ordinaris i els subordinats) i les seves condicions són diferents.

Tal com opina Salva Maldonado, Jordi Villacampa creu que "hi haurà dues lligues. Hi ha una fractura entre sis i set equips i la resta, que estarem igualats. Hi ha molta diferència en els pressupostos. El Barcelona compta amb 28 milions d'euros i nosaltres, amb tres".

"Si els clubs que treballem la base no la podem gaudir ni en podem treure cap benefici econòmic, haurem de deixar de treballar el planter. No és que només existiran el Barça i el Madrid sinó que ja no tindrem jugadors. Cal buscar proteccions per als equips que treballem el planter, que habitualment som els més febles econòmicament", opina el president de la Penya.

stats