Copa del Rei ACB 2012
Esports Bàsquet 14/02/2012

Xavi Pascual: "La Copa no té favorits, té partits"

L'entrenador del Barça Regal analitza la Copa del Rei, que se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona a partir d'aquest dijous

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Barça Regal, ha analitzat la Copa del Rei, que se celebrarà a Barcelona a partir d'aquest dijous: "La Copa no té favorits, té partits. No guanya el favorit sinó el que fa millor feina a la pista. Si ens imaginem jugant la final, perdrem el partit de quarts de final".

Segons el tècnic, "jugar a Barcelona ens genera una mica més de pressió. Tan sols hi ha un equip que ha guanyat sent l'amfitrió i això té a veure amb el fet que costa controlar les emocions. Nosaltres tenim la nostra identitat, crèdit i seguretat".

"El Lucentum Alacant és un equip molt sòlid, que treballa bé a nivell ofensiu. Tenen una bona amenaça de tir exterior i això dificulta molt la seva defensa. Ivanov, a més, els dóna l'equilibri necessari. A nivell defensiu, treballen bé tàcticament i buscaran sorprendre'ns", ha assegurat Xavi Pascual.

L'entrenador del Barça Regal ha recordat que "Joan Carles Navarro no està perfecte, però cada vegada està millor". L'escorta va donar aquest dilluns la seva versió de com arriba l'equip a la Copa del Rei.

stats