Eurolliga
Esports Bàsquet 26/09/2012

Xavi Pascual: "La decisió sobre el nou Palau Blaugrana no em correspon a mi"

L'entrenador del Barça Regal recorda que la moratòria de l'Eurolliga arriba fins al 2014

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual, a Badalona

BadalonaCondicionat per la situació econòmica actual, el Barça Regal ha ajornat la decisió de construir un nou pavelló que substitueixi el Palau Blaugrana. El club s'havia compromès amb l'Eurolliga a iniciar els tràmits aquest any, situació que el vicepresident Javier Faus va descartar fa uns dies. El projecte no té data.

L'entitat encara no ha comunicat a l'Eurolliga que a curt termini no pensa construir un nou pavelló i Jordi Bertomeu, director executiu de la competició europea, se'n va assabentar dissabte a través de l'assemblea del Barça.

El club blaugrana es va reunir amb l'Eurolliga el passat 5 de juliol per analitzar la situació i es va comprometre a presentar durant aquest any 2012 alguna prova de la construcció del nou pavelló amb capacitat per almenys 10.000 espectadors, exigència de l'Eurolliga per mantenir la llicència A.

Jordi Bertomeu, director executiu de l'Eurolliga, resumeix a l'ARA la situació: "El Barça té dues possibilitats: canviar de pavelló i mantenir la llicència permanent o seguir al Palau Blaugrana i haver de guanyar-se una llicència anual. Si això passés, que espero que no passi, hi ha solucions que apareixen explicades al reglament".

Si no construeix un nou pavelló o decideix jugar al Palau Sant Jordi, el Barça Regal podrà seguir competint a l'Eurolliga, però s'haurà de guanyar el dret de participar-hi cada any. El club, que pensa rebaixar el preu de les entrades i engegar accions de màrqueting adreçades als abonats, explicarà aquest dijous la situació.

"Si no m'equivoco, la moratòria de l'Eurolliga arriba fins al 2014 i, per tant, totes les decisions que es puguin prendre s'hauran d'adoptar més endavant, no ara. Queda molt de temps. A més, no em correspon a mi", assegura Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal.

stats