bàsquet
Esports Bàsquet 19/07/2012

Dennis Rodman reconeix públicament el seu pare, 42 anys després

L'exjugador dels Bulls el va assenyalar abans del començament d'un partit d'exhibició a les Filipines, on resideix Philander Rodman –veterà de guerra– des dels 70

Efe
1 min
Dennis Rodman

ManilaL'exjugador de bàsquet de la NBA Dennis Rodman ha reconegut públicament el seu pare, un veterà de la guerra del Vietnam que es va quedar a viure a les Filipines, després de més de quatre dècades sense veure'l, durant un acte públic celebrat a Manila aquest dimecres.

"No he vist el meu pare en 42 anys, però el meu pare és aquí, assegut allà", va dir l'exjugador dels Chicago Bulls assenyalant Philander Rodman, abans del començament del partit d'exhibició entre antigues estrelles de bàsquet de les lligues nord-americana i filipina que s'ha celebrat a la pista coberta del centre comercial Mall of Asia, segons la cadena de televisió ABS-CBN.

Philander, que resideix a les Filipines des de la dècada dels 70, va rebre amb llàgrimes el reconeixement públic del seu fill, que va néixer a Trenton, New Jersey (Estats Units), el 1961.

"Aquesta ha estat la primera vegada a la vida que m'ha cridat pare", ha declarat Philander als periodistes després que l'equip del seu fill vencés 112-93 als locals.

Rodman havia visitat Filipines en ocasions anteriors, l'última el 2006, però mai havia desitjat reunir-se amb el seu pare.

stats