ACB
Esports Bàsquet 23/01/2011

Derrota del DKV Joventut (59-79) en un partit amb massa incidents a l'Olímpic

La Penya ha perdut contra el Cajasol un partit amb massa situacions no esportives que ha acabat amb Pepu Hernández expulsat i fins i tot el llançament d'una cadira

Redacció
1 min
Pepu Hernández.

BadalonaEl DKV Joventut ha perdut contra el Cajasol (59-79) un atípic partit amb massa situacions no esportives que ha acabat amb Pepu Hernández expulsat i fins i tot el llançament d'una cadira al bell mig de la pista.

Després de dos quarts molt bons (32-35), on la Penya ha sabut fer front a la baixa de Carl English, l'expulsió de Pepu Hernández al descans ha desconcertat l'equip local. A partir del tercer quart res ha tornat a ser igual i el DKV Joventut ha anat perdent gas. Un parcial 5-23 ha acabat amb les seves opcions de victòria.

A pocs minuts del final la indignació dels aficionats, que han vist com el DKV Joventut era penalitzat amb tres faltes antiesportives i dues tècniques, ha crescut tant que fins i tot han llançat una cadira al centre de la pista.

Al final, 59-79.

“El partit ha estat molt desagradable. He demanat disculpes als jugadors i als aficionats pels quatre tirs lliures amb els quals ha començat el tercer quart”, ha dit Pepu Hernández, tècnic del DKV Joventut. “No vull fer cap comentari sobre els àrbitres, ni a favor ni en contra. Prefereixo no explicar el que ha passat al descans”, ha comentat.

“No ha estat un partit agradable, ni bonic, sinó complex. El partit ha estat bronc, però ningú no ha decidit res”, ha dit Joan Plaza, entrenador del Cajasol.

stats