Lliga Endesa

El Divina Seguros Joventut s'encomana a l'Olímpic per tancar una ratxa de 10 derrotes

Carles Duran posa el focus en l'ambició dels seus jugadors abans de rebre el Baskonia

Hi ha dues situacions que incomoden la Penya: l'econòmica i l'esportiva. La primera va rebre aquest divendres una bona notícia perquè el patronat de la Fundació Badalona Capital Europea va aprovar enviar a l'Ajuntament de Badalona la documentació que el ple exigeix per desbloquejar que els diners del cànon del Màgic, uns 700.000 euros, arribin al Joventut.

La segona, l'esportiva, passa per posar punt final a una ratxa de 10 derrotes consecutives. El Divina Seguros Joventut, que rep aquest diumenge (12.30, Movistar Deportes 2) el Baskonia, s'ha encomanat al Palau Olímpic. L'equip verd-i-negre tindrà el suport extra dels jugadors dels clubs de bàsquet de Badalona, que van rebre una crida.

"Els jugadors s'han de preguntar la gana que tenen. Aquest diumenge juguem contra un equip que fa les coses extraordinàriament bé i té un gran entrenador i un gran talent individual. Si no som capaços de defensar l'un contra un, podrem parlar molt de tàctica, però no aconseguirem aturar-los", diu Carles Duran. L'entrenador del Divina Seguros Joventut tindrà la baixa de Maalik Wayns.

Pedro Martínez no podrà comptar amb Jayson Granger ni amb Toko Shengelia.

Més continguts de