Lliga Endesa

El Divina Seguros Joventut malbarata una renda de 14 punts (73-76)

El bon joc de la Penya s'ha esvaït contra l'Iberostar Tenerife

El Divina Seguros Joventut ha malbaratat una renda de 14 punts contra l'Iberostar Tenerife (73-76) i continua sense estrenar-se a la Lliga Endesa (0-3). La Penya ha tingut problemes per fer-se sentir a la pintura i s'ha vist superada per un rival amb més confiança i experiència. Patrick Richard i Saulius Kulvietis han fallat dos triples en un últim atac local que hauria pogut enviar el partit a la pròrroga.

"L'inici de partit ha estat molt bé, però hem perdut el ritme en atac i en defensa. Hem deixat que el Tenerife entrés en el seu joc. En la recta final hem jugat amb cor, però les errades ens han penalitzat", ha opinat Diego Ocampo, que ha destacat la feina de Ferran Bassas. "El millor és que l'equip no es rendeix i que s'esforça. Millorarem l'encert, però em preocupa com a vegades una mala defensa ens influeix en el següent atac. Hem de canviar alguns hàbits", ha afegit el tècnic, que ha mantingut una reunió de més de 20 minuts amb els jugadors de l'equip verd-i-negre.

El bon joc de la Penya, que encara no ha pogut comptar amb Alex Ruoff, s'ha esvaït amb el pas dels minuts. Simon Birgander ha disputat el partit amb una màscara facial de protecció. Com va passar contra l'Obradoiro, el rival dels verd-i-negres ha acabat amb bons percentatges de tir.

Mateusz Ponitka, que ha acabat amb 21 punts i 9 rebots, ha estat el jugador visitant més destacat. Fran Vázquez (16 punts i 6 rebots) també ha fet un bon partit. Entre els locals, el millor ha estat Jerome Jordan (14 punts, 7 rebots i 3 taps).

"Ens ha passat una cosa semblant a la que ens va passar contra el Barça. Estàvem jugant bé i amb alegria, i ens han remuntat. No ens podem permetre cometre tantes errades", ha lamentat Albert Ventura. El club està analitzant des de fa dies la situació de mercat per si pot fer un fitxatge que millori el rendiment de l'equip.