ACB
Esports Bàsquet 06/02/2011

El DKV Joventut busca la dotzena victòria de l'any davant l'Asefa Estudiantes

Pepu Hernández opina que guanyar a l'Asefa Estudiantes a Badalona (18h, Teledeporte) seria "un altre premi" a la feina de la seva plantilla

Redacció
1 min
Russell Robinson.

BadalonaPepu Hernández va comentar ahir que guanyar a l'Asefa Estudiantes a Badalona (18h, Teledeporte) seria "un altre premi" a la feina que la seva plantilla està realitzant en les últimes setmanes, després de la plaga de lesions que pateix l'equip.

En tot cas, el tècnic verd-i-negre ha afirmat que guanyar serà "molt complicat", perquè els madrilenys "estan fent les coses molt bé" i malgrat la irregularitat la seva irregularitat, aquests "estan en la bona línia".

L'ex tècnic d'Estudiantes ha apuntat que l'equip de Luis Casimiro té "necessitats en la classificació, el que unit al fet que compta amb jugadors experts li dóna un plus de perillositat".

Pepu reconeix que "té un mèrit important el que estem fent i vull felicitar als meus jugadors", afirma el tècnic que en les últimes setmanes ha cridat a diversos jugadors del planter i al pivot Albert Moncasi per completar entrenaments amb deu jugadors.

stats