NBA
Esports Bàsquet 28/06/2012

El 'draft' sacseja el mercat de la NBA

Pau Gasol estarà molt pendent (1 hores, Canal+ Deportes) de totes les operacions que es realitzin

àlex Gozalbo
1 min
Pau Gasol.

BarcelonaLes declaracions de Jim Buss, vice president executiu dels Lakers, en què descartava el traspàs de Pau Gasol no han tranquil·litzat el jugador català, que la nit de dijous a divendres (1 hores, Canal+ Deportes) estarà molt pendent de totes les operacions que es realitzin al voltant del 'draft' de la NBA.

Els principals analistes donen per fet que Anthony Davis (Kentucky) serà el número 1 del 'draft'. La resta de posicions generen més dubtes. Entre Thomas Robinson (Kansas), Bradley Beal (Florida), Michael Kidd-Gilchrist (Kentucky) i Harrison Barnes (Carolina del Nord) es repartiran els següents llocs de privilegi.

Els Charlotte Bobcats, que escullen en segona posició, estan oferint la seva elecció a canvi de jugadors amb experiència i la nit es preveu farcida de moviments de mercat.

Un altre dels atractius de la nit serà veure si Josep Franch, base català de l'UCAM Múrcia, és escollit en segona ronda. "Veurem què passa", diu l'ex de la Penya, que no acaba de tenir clar si li convé aparèixer-hi, ja que, si cap equip aconsegueix els seus drets, el base tindrà llibertat per negociar amb qualsevol franquícia en el futur.

stats