Jocs Olímpics
Esports Bàsquet 23/07/2012

Una part del Dream Team torna a Badalona vint anys després d'aconseguir la medalla d'or

Clyde Drexler, Chris Mullin, i David Robinson han tornat aquest dilluns a l'Olímpic de Badalona, on fa 20 anys es va imposar per 85-117 a Croàcia en la final dels Jocs Olímpics de Barcelona 92

àlex Gozalbo
1 min
Clyde Drexler, David Robinson i Chris Mullin, a Badalona

BadalonaEl Dream Team, la selecció de bàsquet dels Estats Units, es va imposar per 85-117 a Croàcia en la final dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. Tres dels jugadors d'aquell mític equip nord-americà han tornat aquest dilluns a l'Olímpic de Badalona, on fa 20 anys van guanyar la medalla d'or. Clyde Drexler, Chris Mullin i David Robinson han saludat Xavier García Albiol, alcalde de la ciutat, i Jordi Villacampa, president del Fiatc Joventut, i han recordat alguns dels històrics moments viscuts.

"Aquell va ser el millor equip que mai ha existit", explica David Robinson a l'ARA. "Diria que encara no s'ha vist res igual, va ser un honor formar part d'aquell equip", afegeix Clyde Drexler. "Serà difícil veure un equip jugar de la mateixa manera. Qualsevol jugador podia passar la pilota o tirar a cistella i així tot era més fàcil", opina Chris Mullin.

Un detall amb el qual s'han trobat els tres exjugadors ha estat veure el resultat d'aquella mítica final al marcador.

stats