Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/03/2012

Ebi Ere, una nova pedra en el camí del Barça Regal

La millor actuació de l'aler a la Lliga Endesa va ser contra l'equip blaugrana el passat 27 de novembre, quan va sumar 18 punts, 4 assistències i 2 rebots per a 25 de valoració

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro i Ebi Ere

BarcelonaEbi Ere, aler del Blusens Monbus, fa setmanes que té marcat el partit d'aquest dissabte (20 hores) contra el Barça Regal al Palau Blaugrana. La millor actuació del jugador a la Lliga Endesa va ser contra l'equip blaugrana el passat 27 de novembre (83-89), quan va sumar 18 punts, 4 assistències i 2 rebots per a 25 de valoració.

"Va ser un partit amb molt d'encert ofensiu", recorda Moncho Fernández. 'Get buckets', sobrenom amb el qual Ebi Ere és conegut des de la seva etapa a l'institut, va ser un dels més encertats.

Ere, que va arribar a Santiago de Compostela amb fama d'anotador després de la seva experiència de dues temporades al Pepsi Caserta, tan sols ha superat 8 vegades en 24 jornades la xifra dels 10 punts a la Lliga Endesa i una va ser contra el Barça Regal.

El Blusens Monbus de Moncho Fernández arriba al Palau Blaugrana fora de la zona de descens gràcies a quatre victòries en les últimes sis jornades, però mai ha aconseguit superar el Barça Regal. El conjunt blaugrana ha perdut els últims dos partits contra el Banca Cívica i el Gran Canària 2014.

El Barça Regal ha donat d'alta Chuck Eidson i de baixa Kosta Perovic per jugar contra el Blusens Monbus.

L'Assignia Manresa, per la seva banda, juga aquest dissabte (20 hores) contra el València Basket, mentre que el Fiatc Joventut rep diumenge (12.30 hores, Esport3) el Gran Canària 2014.

stats