BÀSQUET
Esports Bàsquet 05/07/2011

El Barça Regal negocia amb Erazem Lorbek per ampliar-li el contracte

El jugador eslovè encara té un any més de contracte, però el club blaugrana vol negociar un any suplementari

Martí Molina
1 min
Erazem Lorbek tracta d'evitar la jugada ofensiva de Mirza Teletovic al Palau Blaugrana.

BarcelonaEl Barça Regal està negociant amb Erazem Lorbek una ampliació de contracte. Així ho ha comunicat el club aquest dimarts a través de la seva pàgina web. El jugador eslovè, que porta dues temporades a l'equip que entrena Xavi Pascual, encara té un any més de fitxa, però la intenció de l'entitat és que el pivot continuï vinculat amb el Barça un any suplementari, fins el 2013.

Lorbek, que va arribar al Barça ara fa dos estius, ja havia renovat amb el club per una temporada més, fins el 2012. Però segons explica l'equip, "la seva regularitat i els seus números l'han fet un jugador de la màxima fiabilitat en l'equip de Xavi Pascual. És per això que la secció de bàsquet blaugrana, després d'arribar a un acord per a la seva renovació per una temporada més, ha decidit oferir-li una ampliació de contracte".

Tot i això, no ha transcendit ni l'oferta econòmica pel jugador ni si hi haurà una ampliació de la clàusula de rescissió.

El pivot, de 27 anys, ha aixecat vuit títols en les dues temporades que ha disputat amb el Barça; i aquest últim any ha completat una mitjana de 9 punts i més de 4 rebots per partit.

stats