COPA DEL REI ACB 2011
Esports Bàsquet 12/02/2011

Messina: "Sóc com un palestí que rep bombes, però aguanto i gaudeixo"

El tècnic del Reial Madrid es mostra contundent quan parla de les crítiques que rep, elogia la feina dels jugadors i es mostra feliç per jugar la final de la Copa del Rei

Redacció
1 min
Ettore Messina, entrenador del Reial Madrid de bàsquet

MadridEl tècnic del Reial Madrid, Ettore Messina, ha elogiat la tasca dels seus jugadors després de guanyar 69-59 al Power Electronics Valencia, i ha destacat el treball dels jugadors que han estat a la pista en el tercer quart, que han evitat que el València s'escapés i han fet "el treball brut". "No hem estat capaços d'atacar bé la seva pressió, hem perdut moltes pilotes en passades curtes amb les ajudes defensives del València", ha explicat el tècnic italià respecte la primera part del partit.

Preguntat per les crítiques que rep, el tècnic italià ha anat més enllà i ha estat contundent: "Per als periodistes és molt fàcil perquè escriuen mil coses diferents i alguna l'encerten segur. Jo només puc fer-me una pregunta quan he de prendre una decisió i, a més, he d'encertar. Un de vosaltres que escriu en dos mitjans diferents, en un va demanar la meva destitució i en un altre va elogiar la meva feina. Però no importa, sóc com un palestí que rep bombes, però aguanto i gaudeixo", ha dit Messina als periodistes.

stats