Eurobàsquet

Pau Gasol trigarà en confirmar la seva participació

L'Eurobàsquet més llarg ja té els grups definits

La selecció espanyola ha quedat enquadrada al mateix grup que Turquia, Lituània, Gran Bretanya, Polònia i un rival per determinar que sortirà d’entre Hongria, Finlàndia i Portugal

La selecció espanyola ha quedat enquadrada aquest vespre al mateix grup que Turquia, Lituània, Gran Bretanya, Polònia i un rival per determinar que sortirà d’entre Hongria, Finlàndia i Portugal a l’Eurobàsquet de Lituània, que se celebrarà del 31 d’agost al 18 de setembre.

“Esperaré al final de temporada per decidir si hi participo o no perquè depèn de com em trobi en aquell moment. També hi tindrà a veure fins on arribem amb els Lakers. No és el mateix acabar al maig que al juny”, diu Pau Gasol, que el passat estiu es va veure abocat a renunciar a jugar el Mundial de Turquia.

Un dels grups més forts de l’Eurobàsquet serà el B, on aquest vespre han quedat enquadrades seleccions com Sèrbia, botxí de la selecció espanyola als quarts de final del darrer Mundial, França, Alemanya, Israel, Itàlia i Letònia.

Una de les grans novetats de l’Eurobàsquet de Letònia és que el jugaran més seleccions que mai, un total de 24. En les últimes edicions el torneig es jugava amb 16 equips.

Algunes de les altres novetats són el número de partits, les setmanes de competició i la possibilitat d’inscriure fins a 14 jugadors, el que obligarà a descartar-ne dos per a cada partit.

Els altres dos grups estaran formats per Grècia, Croàcia, Montenegro, Macedònia, Bòsnia i un equip per determinar al grup C i Eslovènia, Rússia, Bèlgica, Geòrgia, Bulgària i Ucrània al grup D.

Més continguts de