Eurolliga

Joan Carles Navarro assegura que s'ha trobat bé

Xavi Pascual: "A l’inici del partit ho hem fallat tot"

L’entrenador del Regal Barça, Xavi Pascual, ha destacat que els primers minuts del partit han estat claus per als lituans

L’entrenador del Regal Barça, Xavi Pascual, ha destacat que els primers minuts del partit han estat claus per als lituans. “A l’inici del partit ho hem fallat tot: penetracions, ganxos, tirs lliures, tirs fàcils” explica el tècnic blaugrana.

Aquest inici, segons Xavi Pascual “els ha permès agafar un avantatge que els ha definit com volien jugar durant tot el partit. Això els ha donat confiança”. Desprès d’aquest inici, Pascual ha volgut destacar que “desprès ha estat un partit igualat i tots dos equips hem tingut opcions d’emportar-nos la victòria”.


El tècnic blaugrana ha volgut destacar les sorprenents estadístiques de dos jugadors del Lietuvos Rytas: “Malgrat que no hem tingut una defensa sòlida, hem tingut dues penalitzacions. Bjelica només havia fet 3 triples, amb un 17% d’encert. Avui n'ha fet dos de dos. Babrauskas només havia fet tres triples i avui n'ha anotat dos”.

Cal destacar que Fran Vázquez ha batut el seu rècord d’anotació personal amb 27 punts. Fins avui havia anotat 19 punts en dues ocasions. El pivot del Regal Barça opina que “no hem estat fins en els moments en què ens hem apropat en el marcador i això ens ha portat a la derrota. Hem d’aprendre de les errades i seguir endavant”.Jaka Lakovic, jugador del Regal Barça, creu que “ens hem preparat per aquest partit que sabíem que seria difícil, però avui el Lietuvos ha tingut més ganes per guanyar aquest partit”. “Hem començat malament, com en altres partits, i això ens ha condicionat. Hem tingut opcions per capgirar el marcador però no ho hem aconseguit”, ha dit.

Segons Joan Carles Navarro, jugador del Regal Barça, “m’he trobat bé a la pista però encara em falta molt per estar a bon nivell. Poc a poc hi arribaré. Hem tingut opcions al final però hem pagat les errades”.

Més continguts de