Eurolliga
Esports Bàsquet 16/12/2010

El nou Lietuvos Rytas de Sarunas Jasikevicius vol aturar el Regal Barça

La presència de Juan Carlos Navarro ha afegit optimisme a una expedició que també compta amb Jaka Lakovic i Erazem Lorbek

Redacció
2 min
Sarunas Jasikevicius.

BarcelonaEl Regal Barça visita aquesta tarda el Lietuvos Rytas al Siemens Arena (19.45 hores, Canal 33) amb la idea de lluitar per la primera posició del grup fins que sigui possible. La presència de Juan Carlos Navarro ha afegit optimisme a una expedició que també compta amb Jaka Lakovic i Erazem Lorbek.

Lietuvos Rytas està exhaurint totes les opcions per intentar classificar-se per al Top-16, tot i que depèn també del que faci el Cholet. Els homes de Xavi Pascual han de continuar guanyant i esperar també que el Fenerbahçe guanyi el Montepaschi i que ells puguin derrotar els italians a la darrera jornada per assolir el primer lloc del grup C.

L’equip continua fent pinya en uns moments complicats per les lesions. Esportivament els resultats són més que correctes. Segons a la Lliga ACB i també ocupant el segon lloc al grup C de l’Eurolliga, empatat amb el Fenerbahçe, els blaugranes estan demostrant capacitat de reacció en situacions molt adverses.

El Lietuvos Rytas també ha patit força lesions. Però, tot i això, els d’Aleksandar Trifunovic no han perdut els papers i tenen opcions d’accedir al Top 16. Amb el fitxatge de Sarunas Jasikevicius, l’equip bàltic ha sumat els dos primers triomfs a l’Eurolliga. I no descarta plantar cara al Regal Barça. Al Palau van perdre per 69-55.

Juan Carlos Navarro, jugador del Regal FC Barcelona, assegura que "les sensacions són bones, he entrenat pel meu compte i també he entrenat amb l’equip, aproximadament mitja hora. S’ha de veure com evoluciono. De cap estic molt millor, perquè ho he passat molt malament".

Aleksandar Trifunovic, entrenador del Lietuvos Rytas, opina que "hi ha una bona atmosfera dins de l’equip. De mica en mica estem fent passes endavant ara que els jugadors es recuperen de les lesions. Això ens ajuda a tenir entrenaments de millor qualitat. Sabem que el Regal Barça és un gran equip amb una història prolífica, així que tenim un gran repte. Espero que la nostra afició ens ajudi per accedir al Top-16”.

El Regal Barça només ha jugat tres cops amb el Lietuvos. A més del de la primera volta d’aquesta temporada (69-55), els altres dos enfrontaments corresponen a la campanya 2005-06 amb una victòria per a cada equip. Al Palau, els blaugranes van perdre (91-97), una derrota que va quedar compensada amb el triomf a Vílnius (61-71).

stats