EUROLLIGA
Esports Bàsquet 28/12/2011

L'Unicaja, el Bilbao i el Reial Madrid se les hauran en el grup de la mort del Top 16

Malaguenys, bascos i madrilenys es jugaran el passi pels 'play-offs' entre ells i amb un convidat difícil de superar, el Montepaschi Siena italià

D. R. Jover
1 min
Representants del grup F.

Barcelona"No m'agrada gens el grup, hagués preferit no creuar-me amb cap equip del mateix país", ha comentat Alberto Herreros, representant del Reial Madrid. I és que veure tres equips espanyols en el mateix grup del Top 16 de l'Eurolliga és insòlit. "Quan ha sortit el Montepaschi Siena ja hem tingut clar que ens tocaria més d'un espanyol", ha admès. Herreros, exjugador d'Estudiantes i Reial Madrid, ha comentat també que "és més complicat jugar contra equips de la mateixa Lliga", encara que ha dit que "és positiu no tenir viatges llargs".

El Gescrap Bizkaia Bilbao, l'Unicaja de Màlaga i el Reial Madrid se les hauran en un grup en què els partits de casa seran la clau per poder accedir a la següent fase. Qui no en perdi cap, i aconsegueixi vèncer en un partit a domicili, tindrà el bitllet gairebé matemàtic per jugar els 'play-off'.

D'altra banda Manolo Rubia, representant de l'Unicaja, ha dit que "és increïble trobar-se amb tres equips del mateix país tot i les restriccions que hi ha", però que és una motivació més. "Els desplaçaments són curts, però els pavellons on jugarem són molt complicats", ha dit. Per acabar, ha volgut deixar clar que l'objectiu real de l'Unicaja aquesta temporada "és jugar els 'play-off'. A Màlaga no pensen en la Final Four.

Pedrag Savovic, president del Gescrap Bizkaia Bilbao, ha explicat que "intentarem seguir fent un bon treball com fins ara perquè no renunciem a res en aquesta Eurolliga", ha confessat. Respecte la duresa del grup ha comentat que "els viatges són curts", però que "tots et coneixen molt millor".

stats