Eurolliga
Esports Bàsquet 12/01/2012

L'Eurolliga concreta un nou sistema de competició que inclourà partits en divendres

El nombre de partits que els conjunts del Top 16 hauran de disputar augmenta de 6 a 14, vuit compromisos més per a cada participant

àlex Gozalbo
1 min
Jordi Bertomeu.

BarcelonaL'Eurolliga va anunciar el passat 28 de desembre un nou sistema de competició per a la propera temporada, i aquest dijous l'ha concretat. La primera fase serà igual i les modificacions arriben a partir del Top 16. Fins ara els equips classificats es dividien en quatre grups de quatre equips, però a partir de la temporada 2012-13 es distribuiran en dos grups de vuit equips.

El nombre de partits que els conjunts del Top 16 hauran de disputar augmenta de 6 a 14, vuit compromisos més per a cada participant. Els quatre millors clubs de cada grup es classificaran per als quarts de final, que es disputaran al millor de cinc partits. D'aquestes eliminatòries sortiran els quatre conjunts de la final four.

Una altra de les novetats, com va anunciar Jordi Bertomeu, serà que els partits es jugaran en dijous i divendres. L'Eurolliga busca allunyar-se dels dies amb oferta futbolística de primer nivell a televisió.

stats