LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 20/04/2013

El FIATC Joventut visita un Blusens Mombus crescut després de guanyar al líder

Els de Salva Maldonado visiten Santiago de Compostel·la aquest diumenge (12 hores, Esport3) amb la necessitat de trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives

Efe
1 min
Albert Oliver supera Stefan Markovic

BadalonaEl FIATC Joventut visita aquest diumenge (12 hores, Esport3) a Santiago de Compostel·la una de les sensacions del campionat, el Blusens Monbus, amb el complicat objectiu de sumar un triomf que trenqui la mala ratxa de quatre derrotes consecutives que porta.

L'equip de Badalona no ho tindrà gens fàcil contra el vuitè classificat que arriba a la lluita final per ficar-se als 'play off' pel títol en una forma immillorable després de guanyar en l'última jornada a la pista del líder, el Reial Madrid.

Els verd-i-negres ocupen la dotzena posició amb tretze victòries, dos menys que l'equip que dirigeix Moncho Fernández. El seu objectiu no va més enllà de sumar el màxim de triomfs possibles en les últimes cinc jornades tot i tenir un calendari molt exigent.

El joc dels de Salva Maldonado en les últimes jornades tampoc no convida a l'optimisme. Una vegada assegurada la permanència, la plantilla verd-i-negra no ha pogut fer el pas endavant exigit per entrar en la batalla pel 'play off' i ha encadenat la seva pitjor ratxa de la temporada. Salva Maldonado comptarà aquest diumenge amb tota la seva plantilla per intentar posar-los les coses difícils a l'equip gallec.

Els verd-i-negres estan tenint problemes en les últimes jornades tant en atac –sumant puntuacions molt baixes– com en defensa: el FIATC Joventut va rebre 92 punts a casa en l'última derrota contra el València Bàsquet.

Començar el partit amb la màxima concentració en defensa serà el primer objectiu que haurà de complir l'equip de Maldonado si vol intentar competir en igualtat de condicions amb l'Obradoiro durant els 40 minuts. En el partit disputat al Palau Olímpic durant la primera volta, el triomf va ser per als catalans (89-87).

stats