Eurolliga Femenina
Esports Bàsquet 06/01/2012

FIBA Europa multa la millor jugadora de l'Eurolliga per no utilitzar roba ajustada

Diana Taurasi (Galatasaray) incompleix el quart annex de les regulacions de la màxima competició europea, ja que els seus pantalons curts no són prou cenyits

àlex Gozalbo
1 min
Regulacions sobre uniformes de l'Eurolliga.

BarcelonaDiana Taurasi, la millor jugadora de bàsquet del món, ha de pagar una multa econòmica després de jugar cada partit de l'Eurolliga, ja que l'aler no respecta les noves normes que obliguen les esportistes a utilitzar roba ajustada. L'estrella del Galatasaray (Turquia) incompleix el quart annex de les regulacions de la màxima competició europea, ja que els seus pantalons curts no s'acaben 10 centímetres per sobre dels genolls.

La primera multa, que es duplica cada setmana en cas de reincidència, va ser de 500 euros. Els pantalons han d'anar 10 centímetres per sobre dels genolls i han de ser ajustats, no poden deixar més de dos centímetres de separació amb la cama. La samarreta ha de seguir les corbes del cos i ha d'acabar-se als pantalons. Si és més llarga, s'ha de posar per dins. A més, ha de permetre veure les espatlles de les jugadores.

Podeu llegir l'article complet a l'ARA PREMIUM.

stats