BÀSQUET
Esports Bàsquet 08/11/2011

FIBA Europa desmenteix que dos jugadors donessin positiu en l'Eurobasket

En un comunicat, l'organisme rebutja les especulacions de la premsa sobre un possible cas de dopatge d'un jugador espanyol i un altre de Macedònia

Agències
1 min

BarcelonaFIBA Europa ha emès un comunicat en què "ha rebutjat" les informacions aparegudes aquest dimarts a mitjans lituans en què s'asseguren que dos jugadors, un d'espanyol i un de macedoni, haguessin donat positiu en un control antidopatge durant l'Eurobasket de Lituània.

"Rebutgem les especulacions dels mitjans en què s'afirma que dos jugadors que van participar en l'Eurobasket a Lituània donessin positiu en un control antidopatge. FIBA Europa fa èmfasi que aquestes informacions no tenen fonament", subratlla la nota difosa per l'organisme continental.

Després de la notícia que ha sortit aquest dimarts al matí a la premsa lituana, citant a l'Agència Antidopatge de Lituània, FIBA Europa reitera, que d'haver-se donat algun positiu, "haurien estat els primers a ser informats", destacant que aquest Europeu ha estat "un dels esdeveniments de bàsquet més net".

stats