Bàsquet

La Federació Catalana de Bàsquet presenta un innovador model de gestió on-line

Els canvis i programes més significatius són l'aplicació de la llicència digital, la de resultats i una eina de gestió per als clubs

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha donat a conèixer aquest dijous diferents avenços tecnològics amb l'objectiu de modernitzar aquesta institució i oferir un millor servei a les entitats afiliades. Aquestes innovacions formen part de 'El nou model de bàsquet català', on les noves tecnologies són les protagonistes convertint-se en un important vehicle de gestió esportiva. Els canvis i programes més significatius són l'aplicació de la llicència digital, la de resultats i una eina on-line de gestió per als clubs.

"Volíem fer una empresa competitiva i que el nostre model pogués servir d’exemple per altres federacions que ho vulguin", ha dit Joan Fa, president de la Federació Catalana. "Hem fet un salt de qualitat, un pas endavant, estem internacionalitzant el nostre producte i serà un llegat que quedarà a la federació per sempre", ha afegit Toti Mumbrú, gerent de la FCBQ.

"La presentació d’avui és un gran pas, no és només el simple fet  d’aplicar el tema tecnològic sinó pel fet de reformar el COM es gestiona una federació tan gran com és la de bàsquet", ha opinat Gerard Figueras, director general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya

A partir d’aquest dijous, la FCBQ iniciarà unes jornades de formació arreu del territori. Dirigides a totes les entitats afiliades, en aquestes es donarà a conèixer dues de les novetats tecnològiques presentades, per una banda la llicència digital i d’altra el programa de gestió esportiva per als clubs.

Més continguts de