ACB
Esports Bàsquet 30/05/2011

Així és el Fernando Buesa Arena, on el Caja Laboral tan sols ha perdut un partit

Tan sols un equip de l'ACB ha aconseguit guanyar aquesta temporada al Fernando Buesa Arena, on el Regal Barça tractarà de segellar dimecres (20.30 hores, Esport 3) la seva classificació per a la final

àlex Gozalbo
1 min
Fernando Buesa Arena.

BarcelonaTan sols un equip de l'ACB ha aconseguit guanyar aquesta temporada al Fernando Buesa Arena, on el Regal Barça tractarà de segellar dimecres (20.30 hores, Esport 3) la seva classificació per a la final. Es tracta del Reial Madrid, que el 18 de desembre va guanyar (67-72) al Caja Laboral.

En els altres 17 partits d'ACB jugats a casa (16 de lliga regular i un de play-off), l'equip de Dusko Ivanovic no ha fallat. El Regal Barça, que va perdre el 20 de novembre (87-80) ha estat un dels damnificats.

L'efectivitat com a local del Caja Laboral no ha estat la mateixa a l'Eurolliga, on el conjunt basc ha guanyat sis partits al Fernando Buesa Arena, però n'ha perdut quatre. Les derrotes van arribar contra el Zalgiris, l'Asseco Prokom, el Lietuvos Rytas i el Maccabi Electra Tel Aviv.

Segons les dades de l'ACB, el Fernando Buesa Arena té capacitat per a 9.635 espectadors. Les entrades per al partit de dimecres es poden comprar a partir de 20 euros.

stats