Lliga Endesa
Esports Bàsquet 08/08/2012

El Fiatc Joventut es reforça amb Tony Gaffney

La Penya apuntala el seu joc interior amb un aler pivot defensiu que reboteja bé i és un especialista en taps

àlex Gozalbo
1 min
Tony Gaffney

BadalonaDesprés d'anunciar aquest dimarts la renovació d'Albert Oliver, el Fiatc Joventut ha comunicat aquest dimecres el fitxatge de Tony Gaffney, un aler pivot nord-americà de 27 anys i 2,04 d'alçada. L'acord amb T-Gaff és per a una temporada.

Format a les universitats de Massachusetts i de Boston, els problemes físics van apartar Tony Gaffney de la NBA (va fer proves amb els Lakers i els Celtics), i el jugador va provar sort a Europa. Tony Gaffney, que acaba de completar el seu campus a la Berkley Middle School, va jugar la temporada passada al Telekom Bonn de la BBL alemanya, on va tenir una mitjana de 12,9 punts, 6,1 rebots i 1,8 taps. L'equip de l'aler pivot també va competir a l'Eurochallenge, on el nou fitxatge del Fiatc Joventut va sumar 11,6 punts, 5,4 rebots i 2,1 taps.

La Penya el defineix així: "Ens trobem davant d'un jugador atlètic de 98 quilos, que destaca pel seu treball en defensa i per la seva capacitat rebotejadora i intimidadora a la zona interior. Gaffney és un quatre àgil que té bons percentatges de tir a prop del cèrcol amb un bon 'timing' de salt a l'hora de taponar qualsevol intent rival".

stats