LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 13/04/2013

El Fiatc Joventut vol retrobar-se amb el triomf a Badalona

Els verd-i-negres reben aquest dissabte (18 hores, Teledeporte) el València Bàsquet amb la intenció de trencar la ratxa de tres derrotes consecutives

Efe
2 min
Corey Fisher, base del Fiatc Joventut

BadalonaEl Fiatc Joventut intentarà aquest dissabte (18 hores, Teledeporte) al Palau Olímpic contra el València Bàsquet trencar la ratxa de tres derrotes consecutives que acumula i retrobar-se amb un triomf que se li resisteix des del passat 17 de març, quan va vèncer el Caja Laboral.

Els verd-i-negres reben el València Bàsquet, que necessita el triomf per seguir en la lluita per aconseguir l'avantatge de camp a la primera eliminatòria dels 'play off' pel títol.

Salva Maldonado té els dubtes de Corey Fisher, amb una contusió al bessó de la seva cama esquerra, i de Sitapha Savané, que va rebre un fort cop a la mà dreta, que li va impedir jugar a Sevilla. Tots dos van començar a entrenar aquest dijous després de perdre's les primeres sessions de la setmana.

Situats a l'onzena posició a una victòria del vuitè classificat, el Blusens Monbus, el somni del 'play off' per als de Badalona sembla haver-se esfumat després de les últimes derrotes i un calendari molt exigent fins al final de la lliga regular.

Contra el Cajasol (87-80), l'equip de Badalona es va enfonsar en l'últim quart, al qual va arribar amb avantatge en el marcador, després de rebre 30 punts en contra.

Aquest dissabte tindrà al davant un rival molt exigent en el terreny físic i tot un especialista en defensa –és el conjunt que més pilotes recupera a la lliga–, que només ha perdut un dels seus últims cinc partits, el que va disputar fa dues jornades contra el Barça Regal.

Els verd-i-negres hauran de solucionar la seva falta d'encert en el llançament exterior per competir d'igual a igual amb un equip on l'exverd-i-negre Pau Ribas i Thomas Kelati estan destacant des del perímetre.

stats