LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 31/03/2012

La Penya rep el cuer, el Valladolid, i el Manresa juga contra la revelació, el Lagun Aro

El Fiatc Joventut (12:30h) busca una oportunitat per allunyar-se del tot dels llocs perillosos, mentre l'Assignia (19h) buscarà sorprendre el Lagun Aro de Sito Alonso

Ara
1 min

BarcelonaEl Fiatc Joventut juga aquest diumenge a l'Olímpic de Badalona contra el cuer de la Lliga Endesa, el Blancos de Rueda Valladolid. Els homes de Salva Maldonado, que encara no tenen la permanència assegurada, busquen un triomf que els permeti encara amb tranquil·litat el tram final de temporada i, a més, trencar la ratxa de dos partits sense guanyar que es va encetar a casa contra el Gran Canària.

Els verd-i-negres, que tenen un balanç d'11 triomfs i 15 derrotes, reben un Valladolid que la setmana passada va estar a punt de superar el Barça Regal i que s'ha reforçat en les darreres setmanes amb homes importants en el joc interior com Darius Songaila i Curtis Borchardt.

Per la seva banda l'Assignia Manresa se les haurà amb el Lagun Aro de Guipúscoa. Els homes de Jaume Ponsarnau, que han perdut tres partits de forma consecutiva, reben al Nou Congost un conjunt molt perillós i que ve de superar el Reial Madrid a la seva pista. El Manresa, que encara no té la salvació assegurada tot i sumar cinc triomfs més que l'equip que marca el descens, l'Estudiantes, també pensa en les posicions de 'play-off', que les té a dos partits.

stats